20 Април 2024 г. Събота

Валери герой в дебютния клип на гаджето си Николета

2011-06-01 11:25:18
Докато родните национали се излагаха в Корсика срещу сборния отбор на френската област, Валери Божинов стана главно действащо лице в центъра на София. Футболистът се включи в снимките на дебютния клип на гаджето си Николета Лозанова. 

Както е известно, плеймейтката ще дебютира на музикалната сцена в тандем със скандалния рапър Ванко 1 с песента "Запази вечерта". 

Режисьорът на видеото Людмил Иларионов - Люси разпъна осветление и камери пред столичен клуб на бул. Мария Луиза, с което предизвика любопитството на случайните минувачи. 

Пред клуба бяха паркирани два ярко червени автомобила, като единия "дебютира" в нощния живот на София. Става въпрос за новото Ферари на Валери и Николета, като според специалисти Божинов е броил за луксозното возило над 200 000 евро.

Разбира се, Ферари-то също стана акцент в снимките на видеото. 

"Войната" между Николета и Валери Божинов от една страна и бившите им половинки Алисия и Николай Михайлов от друга, явно тепърва ще се разгаря на светско-музикалния фронт. 

Само преди няколко седмици Алисия представи новия си клип към парчето "Двойно повече", в което "дебютира" ламборджинито на вратаря на националния ни отбор. Николета и Валери пък ще се пробват да ги "надцакат" с червеното ферари. Явно надпреварата чие гадже кара по-лъскав и мощен автомобил не е без значение за тях. 

Иначе Ванко 1, Николета и Валери заснеха част от сцените за бъдещото си видео, като пресъздадоха влизането на светска двойка в клуб. Не стана ясно каква е ролята на журналиста Мартин Карбовски, който даваше някакви съвети в рамките на половин час. 

Ванко 1 и Валери се изказаха доста ласкаво за певческите възможности на Лозанова, а футболистът дори е сигурен, че много специалисти ще се изненадат от таланта й.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати