19 Март 2024 г. Вторник

Цвета напуснала Нова ТВ, не искала партньор-плонжор

2011-05-27 06:21:34
Цвета Кирилова няма да се появи повече на екран в сутрешния блок на "Нова телевизия". Водещата напуснала заради натиск от страна на партньора си на екрана Евгени Генчев. Кирилова не казва и къде ще се пробва след Нова - "със сигурност ще е на място, където партньорът ми няма да е плонжор", обясни водещата.

Поредната скандална рокада в телевизонния ефир е вече факт.

С тежки обвинения и обида доскорошната водеща в сутрешния блок "Здравей, България" на Нова тв Цвета Кирилова, е казала "чао" на участието си в проекта.

След като известно време не беше на екран заради болнични, красивата телевизионерка се оказа, че няма повече да се появи в блока, където водеше заедно с Евгени Генчев.

Именно тежки търкания с партньора в блока са станали причина за напускането на Кирилова, която се оплака от упражнен натиск в телевизията.

"Няма мистерия около връщането ми в Нова тв. В деня, в който се върнах, взех решение да напусна.

Заради некоректност, злонамереност и неадекватно управленско решение и натиска на Евгени върху мен да работи индивидуално, тоест без мен.

Това ми създаде здравословни грижи. Не искам да работя с мерзавци и нечисти по душа хора.", казва Цвета Кирилова, цитирана от в. "24 часа"

"Няма какво да коментираме. Тя сама взе решението да напусне, ние не сме я махали", казва пресаташето на телевизията Даниел Димитров.

Обвиненият за напускането на Цвета неин доскорошен партньор на екрана Евгени, също е запазил мълчание.

"Ще бъда джентълмен и ще замълча", лаконичен е водещият и отказва коментар за напрежението помежду им и обвиненията на Цвета към него.

За бъдещите си планове обидената водеща е категорична, че ще осъществява на място с друга атмосфера.

"Със сигурност ще е на място, където партньорът ми няма да е плонжор", казва още Цвета.

От телевизията пък засега няма да търсят кой да я замести и ще оставят водещият на "Календар" Христо Калоферов да партнира на Евгени Генчев.

източник: bnews.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати