24 Април 2024 г. Сряда

Златка Райкова дави мъката

2010-07-20 10:19:50
Златка Райкова пак го е подкарала през просото. Тя купонясва сама и на края на вечерта русокоската вече е толкова пияна, че залитайки се качва в едно такси, което накрая забравя да плати.

Един от недостатъците да си известна столична бръмчалка, е че хората те разпознават.

Така свидетели докладваха на Blife, че русата Златка отново се вихри по заведенията. В края на миналата седмица Златка Райкова купонясва сама в известен столичен клуб,  който доволно почерпената плеймейтка едва успяла да напусне. По същото време Павел, в когото тя беше безумно влюбена се забавляваше в друг нашумял чалга клуб.

След като цяла вечер купонясвала и давила мъката,  русата Златка успяла да се качи в едно такси и се отправила към къщи. Пристигайки тя слязла с кръшна кръстосана походка, но не си платила.

Е, на всекиго се случва да се почерпи. И тя има право да се забавлява, но откакъвто и ъгъл да погледнем фактите се вижда, че може би слуховете за раздялата им с Павел са истина. За него знаем малко, но е известно, че той е мъж намясто, който не би търпял своеволия и неприлични изцепки от жената до себе си. Неслучайно той не позволяваше на Златка да се снима гола и се наложи тя да откаже 100-тната корица на Playboy.


Всички помним как в началото на връзката й, Златка се скри от погледите на всички и даде само 1-2 интервюта, където заяви, че е безкрайно влюбена и й е омръзнал този светски шум, суета и позьорство.

Странно нали! Самата г-ца Райкова отрече преди няколко дни да са се разделяли или да имат такива намерения, изобщо да имат някакви проблеми. Тогава можем да наречем разпускането им поотделно "глътка въздух" или "временна раздяла". Само дето хубавицата пак го е подкарала през просото.

Когато любовта на Райкова  беше в апогея си, единственото, което искаше  бе да прекарва времето си с любимия човек. Прекрасният митичен Павел доскоро задоволяваше всички безкрайни капризи на половинката си. Злите езици обаеч говорят, че сега той й е ядосан и русокоската получава по-малко пари за нуждите си. В едно интервю тя бе споделила, че не може да живее с по-малко от 5 000 лв на месец.

Дали си търси нови спорсори, дали й липсва светската суматоха или наиситна с Павел всичко е наред и просто взима глътка въздух от връзката си не се наемаме да твърдим. Сами си правете изводите!

източник: blife.bg

Последни новини от категория Клюки


Новини
Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелин ...
Новини
Николета Лозанова унизи Преслава в предаването си "Папараци"Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут", каза НиЛо ...
Новини
Подновената връзка между Николета Лозанова и Ники Михайлов очевидно става все по-сериозна. Плеймейтката често е забелязвана в сградата на бул. "Черни връх" ...
Новини
Фолкпевицата Мария има проблеми в личния си живот, но това не я извинява да създава проблеми като шофьор. Всъщност проблемът е, че и тя смята, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата ...
Новини
Фолкпевицата Анелия се е тунинговала през годините, но предимно в гръдната област. Ето че вече има видими резултати и по лицето.Изпълнителката се появи на участие през уикенда с напомпани устн ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати