20 Април 2024 г. Събота

Вече е готов за брак. Как да го познаете?

2011-05-19 04:52:55
Повече от половината от мъжете на възраст от 21 до 34 години искат по-скоро да се оженят и да имат деца, показа неотдавнашно американско проучване. 

Анди Айзенкопф, журналист от AskMen.com, смята, че бракът предоставя многобройни предимства за мъжа като редовен секс, запълнено свободно време с партньорката и възможността за създаване на семейство.

Той посочва 8 признака, по които може да се разпознае дали мъжът до вас е готов за следващата стъпка. 

1. Желание „да успокои топката“


Ако мъжът смята живота си за хаотичен и иска да въведе ред в него, изгубил е интерес към честите излизания и шумните компании, това означава, че той е готов „да се смири“. Поради това ще дава все по-често сигнали на приятелката си, че мисли за бъдещето на техните отношения като например, когато споменава къде може да пътуват след две години, повече харесва малките или големите сватби или дори кои имена за деца харесва. 

2. Съвместният живот е привлекателен

Мъж, на когото вече са му омръзнали срещите по няколко пъти седмично и това не е само заради ненужното харчене на бензин, а и поради желанието всеки ден да е с партньорката си, е готов да приеме любовта да „започне да управлява“ живота му. Освен това, ако мисълта, че партньорката му вече не е до него и той отново е сам, стане плашеща, това означава дълбока връзка и убеденост, че тя е „истинската“. 

3. Недостатъците й са поносими

За разлика от предишните му връзки не му пречи, че партньорката му може с часове да ходи по магазините, че не си чисти космите от ваната след взимането на душ или че се шегува с него пред приятелите му, тоест нищо не е в състояние да го извади от релсите. Не се ядосва, ако партньорката му се смее заради колекцията му от екипи на най-скъпите му футболисти или заради хеликоптерчетата с дистанционно управление, с които все още си играе, дори на самия него му е приятно, че тя се смее.  Всичко това са признаци, че цени характера й достатъчно, че да пожелае тя винаги да е с него.

4. Нейното семейство е и негово

Двамата познават семействата си, празнували са заедно рождени дни, кръщенета, а семейството на партньорката му е приело факта, че той е важен фактор в живота й. Освен това нейният баща, независимо от малките провокации към кандидат зетя, му става все по-скъп – дотам, че му е приятна компанията му, иска да изпие по някоя чашка с него. Всичко това показва, че смята отношенията за по-задълбочени от временна връзка. 

5. Знае кой пръстен иска да има тя

От разказаното от нея или от дребни знаци той е разбрал, че тя не иска жълто, а бяло злато или повече цени по-изчистените пръстени, а и самият той на няколко пъти, минавайки покрай витрините, е хвърлял око на цените. На този етап мъжът приема отиването в магазина не като задължение, а като жест, който доказва любовта му. 

6. Всичко около сватбата му звучи много приятно

Мъжът, който е готов за брак, вече е обмислил какво трябва да е ергенското му парти и къде ще бъде след това меден месец. Ако изборът на място и музика за сватбата му се струват интересна задача, а не мъчение, това е знак, че вече си се представя в костюма на младоженец. 

7. Готов е на финансови жертви 

Мъж, който се е отрекъл от всекидневното ходене на кафе, от залаганията и покупките на  Play Station, за да може да спи с любимата си на по-голямо легло или за да има по-добра перална машина, е напълно съзрял, че семейният живот означава отказ от прищявките. 

8. Представя си я като майка на децата му

Това е най-важното от всичко. Ако мъжът си представя приятелката си като майка на децата му, това означава, че в основата на отношенията им не е страстта или просто влюбване, а уважение и любов, както и доверие, че тя ще е прекрасна майка.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати