28 Март 2024 г. Четвъртък

Луиза Григорова: Без сонет на Шекспир или монолог на Чехов сексът не върви

2011-05-17 05:44:20

Луиза Григорова е родена на 7 юни 1990 г. Работила е като модел, снимала се е в много фотосесии и реклами. Майка й е Ивета Григорова - шефка на модна агенция „Ивет фешън“.

Красавицата, която е свикнала да бъде под прожекторите като модел на модната къща на майка си, е подготвена за славата още от 3-годишна възраст.

От малка обиква сцената - 14 години играе класически балет.

Още с първото си излизане зад граница печели световна рекламна кампания на лаптопите "Асус" в Тайпе.

Освен в Тайван, работи като модел в Тайланд, Токио, Китай, Лондон. Преди две лета завършва с отличен Втора испанска гимназия и решава бързо да сбъдне мечтата си да стане актриса. Сега вече е студентка в НАТФИЗ.

Когато решила да кандидатства актьорско майсторство, майка й не приела спокойно новината. Имала други планове за нея. Луиза обаче искала от малка да е актриса и накрая все пак избрала актьорството.

Днес народът направо я репресира с искания за автографи. Някои пък директно й отправят неприлични предложения, което явно не впечатлява много красавицата.

Допреди няколко години Луиза била влюбена в Еминем. Когато била в Токио, често се засичала с него и с други доста известни персони. По принцип слуша различни стилове музика. Докато шофира, предпочита “Хаус”, “Чил аут”, “Дръм енд бейс”.ю

"Без сонет на Шекспир или монолог на Чехов сексът не ни върви", издава тайната си Луиза, визирайки гаджето си от "Стъклен дом" и в живота Явор Бахаров.

Актрисата, която танцува прекрасно класически и модерен балет, признава, че познаването на световната драматургия и поезия, придобито в НАТФИЗ, е манна небесна в леглото.

"Имаш повече чувство за ритъм и помага за повечето пози", разказва тя.

Въпреки че малкият Бахаров е нейният категоричен избраник тук и сега, Луиза сериозно се шегува, че не би простила и на Брад Пит. От световните знаменитости фаворит й е Мерил Стрийп. "На нейния фон не се чувствам актриса. Но искам да се занимавам главно с театър", споделя тя.

Що се отнася до бързата слава, сполетяла младата звезда, тя не я кара да се чувства ВИП. Разчита на приятелите си, които също не я възприемат така и "са много яки".

източник: hotnews.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати