Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Събота
Януари 16
Начало arrow Политика arrow Червените агенти ще пишат без пари в интернет

Червените агенти ще пишат без пари в интернет

  Print E-mail
2011-04-18 16:24:55
източник: dnes.bg

Агентите на БСП в интернет форумите няма да бъдат платени. Хората, които ще защитават идеите на социалистическата партия в световната мрежа, ще бъдат от младежката структура и ще работят на „доброволни начала“.

Това обяви пред Dnes.bg депутатът от Коалиция „За България“ Антон Кутев.

Стратегията на БСП е чрез онлайн кампанията да се гарантира силно участие на партията в социалните мрежи "Фейсбук" и "Туитър".

Другата задача на агитаторите ще бъде да защитават от нападки червени активисти във форумите на новинарските онлайн издания.

Идеята социалистите заимствали от ДСБ, които от години наред имали на разположение „форумни писачи“, защитаващи Иван Костов. „На тях вероятно им се плаща, както и на тези от ГЕРБ, предположи Антон Кутев.

Във всеки град местната организация на социалистите ще избере между 10 и 15  “млади и образовани хора”. Всеки един от тях ще пише в различна сфера. Някои ще имат за задача да хвалят кандидата за кмет на партията, а други – да се застъпват пред останалите юзъри за идеите на БСП и “да ги обясняват”.

През август ще бъде обявено името на пиар агенцията, която ще поеме медийната кампания на социалистите за президентските и местни избори.

Антон Кутев съобщи, че в момента се водят разговори с водещи специалисти по връзки с обществеността.

Името на Моника Йосифова не е споменавано. Така депутатът отговори на въпроса на Dnes.bg дали „Актив груп“ – фирмата на приятелката на Сергей Станишев – Моника Янова, ще бъде ангажирана за пиар кампанията на БСП.

На „Позитано“ 20 са скептични към идеята да подкрепят Меглена Кунева за президент. Със сигурност местните организации ще посочат около 100 имена, каза Антон Кутев. Той допълни, че е „песимист” към възможността партията му да застане зад кандидатурата на Кунева.  

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че ...
  Новини БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста. - - Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с ...
  Новини Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцията на прокуратурата в ...
  Новини Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го приемат. ...
  Новини ГЕРБ ще внесе свой проект за Конституция днес. Ние искаме ВНС да се произнесе. Това заяви премиерът Бойко Борисов във фейсбук.Той каза, че още днес ще бъдат предприети действия да има възможност за ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?