19 Април 2024 г. Петък

Борисов и Цветанов били свързани с "Наглите"

2011-04-15 15:31:08

Няма да бъда изненадан, ако на даден етап се окаже, че Борисов и Цветанов са свързани с „Наглите“, коментира Алексей Петров в Ямбол.

Той посочи три аргумента в подкрепа на твърдението си. На първо място, задържаните хора не могат да извършат отвличанията и последващите действия без квалифицирана помощ.

Вторият аргумент – явната близост по времето на министър Миков на Калин Георгиев и Станимир Флоров със сегашните премиер и министър на вътрешните работи и затруднената комуникация на ДАНС с МВР тогава.

И трето – арестът на „Наглите“ е продиктуван от случайна информация, предоставена от задържан за кредитни карти. Прибързаността на извършените арести, без да се стигне до всички нива на групата,предизвикват съмнения, че всичко това е станало, за да се прикрият истинските извършители и тези, които покровителстват тази дейност, смята бившият служител на ДАНС.  

Алексей Петров заедно с председателя на Съюза за стопанска инициатива Теодор Дечев се срещнаха с представители на малкия и средния бизнес в Ямбол.

Да се извърши национализация на банките, получили огромен дял от държавните депозити, което на практика означава държавна помощ за тях, настояват от Съюза.

 

Държавата трябва да влезе пропорционално на внесените депозити в управлението на корпоративна търговска банка и вероятно ще има повече от 51% от собствеността на банката, смятат от Съюза за стопанска инициатива.

Държавата трябва да се завърне на банковия и финансов пазар, да възстанови конкурентната среда на кредитния пазар и да отпуши кредитирането на малките и средните предприятия с нормални лихви, настояват още от ССИ.

Припомняме, че преди ден Даниел Димитров – Релето, и Радослав Лебешковски от групата на „Наглите“ обявиха, че са били подлагани на натиск от прокурор Бойко Найденов. Цветанов обаче категорично ги опроверга.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Политика


Новини
Шефът на най-новата политическа партия отправи ясно послание към българския народ."Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са бъ ...
Новини
Няма състояние на хаос в държавата. Toва заяви вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на БиТиВи.Той обясни, че различни прогнози за коронавируса имаше, но имаше и такива, че коронавирусът ...
Новини
БСП и ДПС поискаха оставката на шефката на парламента Цвета Караянчева с различни мотиви. Тя заяви, че няма да се оттегли от поста.Антон Кутев от левицата прочете декларация във връзка с вчерашните съ ...
Новини
Властта търси време за протакане, за да удържи управлението. Такъв извод правят анализатори.Юрий Асланов подчерта в студиото на БНТ, че искрата, запалила протеста, е акцият ...
Новини
Ходът на ГЕРБ с искане на ВНС, конституционна промяна е много силен ход. Това заяви пред БНТ политологът Румяна Коларова. Въпросът според нея е обаче дали е възможно и дали хората ще го при ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати