Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Неделя
Май 31
Начало arrow Политика arrow Борисов и Цветанов били свързани с "Наглите"

Борисов и Цветанов били свързани с "Наглите"

  Print E-mail
2011-04-15 15:31:08
източник: dnes.bg

Няма да бъда изненадан, ако на даден етап се окаже, че Борисов и Цветанов са свързани с „Наглите“, коментира Алексей Петров в Ямбол.

Той посочи три аргумента в подкрепа на твърдението си. На първо място, задържаните хора не могат да извършат отвличанията и последващите действия без квалифицирана помощ.

Вторият аргумент – явната близост по времето на министър Миков на Калин Георгиев и Станимир Флоров със сегашните премиер и министър на вътрешните работи и затруднената комуникация на ДАНС с МВР тогава.

И трето – арестът на „Наглите“ е продиктуван от случайна информация, предоставена от задържан за кредитни карти. Прибързаността на извършените арести, без да се стигне до всички нива на групата,предизвикват съмнения, че всичко това е станало, за да се прикрият истинските извършители и тези, които покровителстват тази дейност, смята бившият служител на ДАНС.  

Алексей Петров заедно с председателя на Съюза за стопанска инициатива Теодор Дечев се срещнаха с представители на малкия и средния бизнес в Ямбол.

Да се извърши национализация на банките, получили огромен дял от държавните депозити, което на практика означава държавна помощ за тях, настояват от Съюза.

 

Държавата трябва да влезе пропорционално на внесените депозити в управлението на корпоративна търговска банка и вероятно ще има повече от 51% от собствеността на банката, смятат от Съюза за стопанска инициатива.

Държавата трябва да се завърне на банковия и финансов пазар, да възстанови конкурентната среда на кредитния пазар и да отпуши кредитирането на малките и средните предприятия с нормални лихви, настояват още от ССИ.

Припомняме, че преди ден Даниел Димитров – Релето, и Радослав Лебешковски от групата на „Наглите“ обявиха, че са били подлагани на натиск от прокурор Бойко Найденов. Цветанов обаче категорично ги опроверга.

  
 
Коментари (0)
Добави коментар
   
  Последни новини от категория Политика
  Новини Перник влиза от криза в криза. Това стана ясно от коментара на кмета на Перник Станислав Владимиров пред БиТиВи.Той посочи, че новият водопровод вече е дал лека авария. Сега той се ...
  Новини "За да спрем да налагаме масова психоза, Гешев трябва да арестува Борисов, а Кошлуков да се опита да бъде почтен. Изразявам силно безпокойство, че близо 20 часа няма заседание на ...
  Новини Министърът на екологията Емил Димитров - Ревизоро и днес си е написал оставката, без да я съгласува с някого, но и без да опъва ластици, както се изрази по аналогия с думите на ...
  Новини 5+1 партии в следващото Народно събрание. Формацията на Слави Трифонов е трета политическа сила. Това показват данните от последното проучване на "Тренд".ГЕРБ продължава да бъде ...
  Новини По инициатива на българската страна Владимир Путин проведе телефонен разговор с президента на Република България Румен Радев, съобщава Кремъл на своя уебсайт.Путин и Радев ...
  < Предишна новина   Следваща новина >
   

  АНКЕТА

  Как ви се отразява липсата на социални контакти?