29 Март 2024 г. Петък

Алисия: Не съм в психодиспансер, нито се друсам с хапчета

2011-04-14 15:11:14

Ако се вярва на последните новини около Алисия, певицата е в тежка депресия, гълта коктейли от хапчета и може би в транс от лекарствата си плаща за награди. В някоя от стаите на диспансера пък би трябвало да е научила, че ще трябва да се бори с конкуренцията на Николета Лозанова и на музикалната сцена. Ето и нейната истина. 

Да започнем със здравословното ти състояние. Излезе ли от тежката депресия и какви хапчета гълташ? 

Чувствам се добре, не съм в психодиспансер и нямам никакви здравословни проблеми. Единственото лекарство, което в момента пия е витамин С с бавен срок на разграждане. Ако на някой му се привиждат шепи успокоителни си е негов проблем. 
Може би тези клюки тръгнаха, защото не присъствах на едни музикални награди, заради леко неразположение. През последните месеци на миналата година страдах, стигнах дъното, но вече се оттласнах от него. Всеки има своите върхове и спадове и не смятам, че съм някакъв уникален случай и трябва да занимавам хората с това. 

Поредната интрига около теб е, че ще влезеш в пряка конкуренция с Николета Лозанова, която записа дует с рапъра Ванко 1. Явно двете ще влезете в дуел и на музикалната сцена, дори тръгнаха слухове, че можете да имате общ продуцент? 

Николета Лозанова не може да ми бъде конкуренция, дори да подпише с нашата фирма. Доколкото разбрах има официално съобщение, че Ара Мюзик няма намерение да я продуцира. Но не искам повече да коментирам, защото искам да изляза от този гаден омагьосан цирк. Ако всичко, което излезе в медиите се събере - и истината и измислиците, може да се направи такава "сапунка", че и турските режисьори могат да завидят. 

Наближава второто издание на Балканските музикални награди, а ти спечели надпреварата за "Българска песен" с "Твоя тотално". Плати ли си? 

Никога не съм си купувала награди, не смятам и да го правя. В България се съмняваме за всичко, но който не вярва може да провери резултатите от гласуването. Нито съм гузна, нито се чувствам виновна за нещо, че моята песен е спечелила. Ще се подготвя и ще представя едно добро шоу за публиката. Всъщност ако си бях платила щеше да е в категорията за балкански проект, тъй като "Важно ли ти е" ми е любима песен. Не могат да ми повлияят глупостите, които се пишат. ще изляза на сцената и ще се постарая да се представя добре.

 Всъщност дори излязоха предположения, че наградата ти е струвала 20 000 лева. Не е ли много? 

Кой дава такива пари във времена на криза? Ако имам излишни 20 000 лева, за мен да дадеш такива пари за статуетка са такива, ще направя някакво смислено дарение.

Не е ли ирония, че ще участваш на церемонията с песен посветена на Валери Божинов?  

Може да е ирония, но аз я харесвам. Не виждам никакъв проблем.  

След като с в добро здраве и не си източила банковата си сметка за награди, какво да очакват почитателите ти? 

До седмица ще запиша една нова песен на композитора Оцко, по текст на Тина Денчева, и ще снимам клип. Феновете ще ме видят с нов имидж по отношение на визията.
Промените при една жена винаги се свързват с ново гадже? 

Това не важи за мен, по отношение на любовта няма от какво да се оплача. 

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати