Новини БГ

USD - 1.83646EUR - 1.95583
GBP - 2.28165CHF - 1.8387
Четвъртък
Юли 2
Начало arrowДневен хороскоп

Дневен хороскоп

Хороскоп за 02 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
За вас нещата изглеждат твърде обнадеждаващи и сякаш лесно се подреждат, особено ако става дума за пътувания и за учене. Сега е моментът да планирате къде, как, с кого искате да заминете за лятната ваканция. И побързайте, докато все още може да се пресичат границите :)
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Доста крайни решения може да вземете днес и имайте предвид, че са наистина сериозни. Трудно ще ви е да сте обективни в ситуацията, в която се намирате, защото става дума за чувства. Каквото и да правите, имайте предвид, че сте свързани с много други хора, чийто живот също ще промените. Интензивен ден.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Вътрешната борба днес ще е между желаното и постижимото. Май първо трябва да си дадете ясна сметка какво точно искате. А най-добре да не прибързвате, така и така Меркурий е ретрограден и ще си промените решението.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ден да направите нещо за другите, но така, спонтанно от душа и сърце, забравяйки за себе си. Има толкова различни форми, под които можете да служите, изберете тази, която освен това ви носи и радост. Дори само да усмихнете някой, да го вдъхновите, пак е голям плюс за целия свят.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Интересен ден за вас. Опитайте да сте по-спонтанни и подхождайте творчески, оставете на детското във вас да се прояви. Имате нужда да се наиграете, да отпуснете душата си. Намерете вашата форма за това, все пак лято, независимо от всички карантини.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Имате нужда от малко уединение, за да чуете себе си. Концентрацията е важна и заради резултатите, които очаквате от себе си. Днес е ден на баланса между вътрешното и външното, вашето лично дневно предизвикателство.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Изпитайте себе си днес, рискувайте. Имайте предвид, че днес агресивността ви ще е в най-висшата си точка, така че леко с хората около вас, а и с мебелите. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Трудна дилема ще имате днес. Вътрешните ви страхове и моралните ви принципи ще се изправят срещу желанията и стремежите ви. А дали не се заблуждавате в истинността на желанията си и дали не се опитвате да представите нещата такива, каквито ви се иска да бъдат?
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста ще сте разсеяни, а има още време до края на седмицата. Ако имате възможност, отскочете до някой басейн, водата определено ще ви възвърне свежестта и доброто настроение, дори и в социална дистанция.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се отстрани, не сте ли забавна картинка, с тази каменна физиономия?
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес няма търпите и най-малката намеса в личните си работи, готови сте да отстоявате позициите си. Важно ви е нещата да се случат според вашите очаквания и в някакъв смисъл това може да ви направи 'слепи' за големи възмжности. Просто не избързвайте под напора на емоциите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Нещата, които правите, определено ще бъдат забелязани от света, но това ли е което искате? Премисляйте внимателно действията си и не забравяйте, че всяко действие има обратно по посока противодействие.

Хороскопи от astro5.net
 
 
 
 

Реклама

ВИЦ НА ДЕНЯ

- Вчера намерих четири мъртви мухи. - казва Мишо в клас. - Две бяха мъжки и две баха женски.
Преподавателят поглежда скептично ученика:
- И как успя да определиш техния пол?
- Много лесно! Две бяха в чашата с бира, а другите две - на огледалото!

АНКЕТА

Как ви се отразява липсата на социални контакти?

Реклама